AT-AS55HD1 zaterdag 11 oktober verkrijgbaar bij ALDI

HEILOO, Oktober 2014 – Ben jij bereid urenlang in de rij te staan voor een smartphone? Wil jij een half maandsalaris spenderen aan een nieuwe model? Natuurlijk niet! Waarom moeilijk en duur doen als het ook makkelijk en voordelig kan? Op zaterdag 11 oktober is hij volop verkrijgbaar bij ALDI: het paradepaardje onder de Wolfgang-modellen, de nieuwe 5,5 inch HD smartphone met Quad-Core processor, de AT-AS55HD1. Met een zelfde schermformaat als de iPhone 6 Plus, maar dan voor 199 euro.

De vorige 5,5 inch was al van een klasse apart. Een mobiele krachtpatser waar zelfs de meest fervente smartphone-gebruiker mee gezien wilde (en nog steeds wil) worden. Maar met Android 4.4 (KitKat) onder de motorkap, is de Wolfgang AT-AS55HD1 helemaal onweerstaanbaar. Dus op naar ALDI! En nee, je hoeft er de wekker niet voor te zetten want de altijd goed voorbereide supermarktketen heeft voldoende voorraad in huis.

En gelukkig maar. Want voor een prijs waar je doorgaans nog niet eens een halve, vergelijkbare smartphone voor krijgt, haal je met deze Wolfgang een op en top high-end toestel in huis. Met een extra krachtige batterij, een schitterend groot en helder HD beeldscherm, een slank ontwerp en een verrassend laag gewicht.

En dat terwijl er zoveel op past! Met z’n 8 GB aan opslagcapaciteit, hoef je je geen zorgen te maken of er wel genoeg ruimte is voor al je muziek-, foto- en video-bestanden. Welke je dan weer probleemloos kunt delen en bekijken met al je vrienden, op het 5,5 inch HD IPS-scherm met extra grote inkijkhoek.

Daarnaast is de AT-AS55HD1 zeer geschikt voor multitasking. Wat je ook doet, hij doet en denkt met je mee. Iets wat onze eigen Wolfgang Service-afdeling ook doet. Want wij begrijpen dat jij en jouw Wolfgang onafscheidelijk zijn. En dat je bij een ongelukje of glasbreuk zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Dus dat doen we dan ook.

En we hoeven het eigenlijk niet meer te noemen, maar we doen het toch: ook deze Wolfgang is SIM-lockvrij en voorzien van de steeds meer gewaardeerde “Dual SIM” technologie. Zo kan je o.a. een zakelijk èn een privé nummer op hetzelfde toestel gebruiken, of een zo voordelig mogelijke combinatie creëren van twee verschillende providers.

En mocht je de Wolfgang Experience na verloop van tijd willen uitbreiden, vind je in onze Web Shop op onze site www.wolfgangmobile.com een uitgebreide collectie accessoires.

Add reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>