De AT-AS40W in de schappen voor de feestdagen

HILVERSUM –.  Na het succes van de verkoop eerder dit jaar, kon het eigenlijk niet anders dan dat de Wolfgang AT-AS40W  weer een nieuwe ronde moest krijgen. Door het snelle schakelen en de goede samenwerking tussen  de Aldi en Wolfgang is het gelukt om de AT-AS40W in de schappen te krijgen voor December, zodat deze vernieuwde Wolfgang nog snel toegevoegd kan worden op de wensen lijst van deze feestelijke  maand.

 

Stond deze compacte, complete Smartphone al op je wensen lijst van December? Op naar ALDI! Daar ligt vanaf zaterdag 29 November de nieuwste uitvoering van de Wolfgang AT-AS40W in de schappen. Een SmartPhone in de categorie “veel waar voor je geld”. Zeker met deze verkoop ronde, Bluetooth, Wi-fi, GPS, Google™ Play –zit alles erop, samen meteen nieuw besturingssysteem voor de Wolfgang AT-AS40W, namelijk Android 4.4(KitKat) En die W staat er niet voor niets. Want omdat hij voorzien is van zowel Quad-band voor GSM als Tri-band voor UMTS/WCDMA kun je met hem gemakkelijk de wereld rond. Al hoeft dat natuurlijk niet. Want ook thuisblijvers zijn vrij om zelf de meest voordelige providers te kiezen en zo hun twee SIM-kaarten zo voordelig mogelijk in te zetten. En dat voor een  scherpe December  prijs van € 89,99.

 

Opnames maken? De 5 Megapixel camera met led flits legt al je feestelijke December herinneringen haarscherp vast. En op het 4 inch beeldscherm worden al deze foto’s en video’s helder en kleurrijk weergegeven.

 

Past het allemaal wel? Aan opslagruimte heeft deze compacte Wolfgang geen gebrek. Het 4 GB grote interne opslaggeheugen is gemakkelijk uit te breiden met een micro-SD geheugenkaart tot 32 GB, zodat je nooit om ruimte verlegen zit.

 

Een functionele smartphone dus, deze Wolfgang. En met zijn compacte uiterlijk ligt hij nog lekker in de hand ook.

 

En ben je voor je trips op zoek naar nuttige accessoires, zoals extra batterijen, laders en kabels? De Wolfgang Webshop heeft het allemaal in huis!

Specificaties hier!

Add reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>