Eerste Wolfgang 4G telefoon een feit!

WOLFGANG LANCEERT 4G SMARTPHONE

 

HEILOO, FEBRUARI 2015 – Het is even stil geweest, maar nu valt er dan ook echt iets te vertellen: Wolfgang lanceert zijn eerste 4G smartphone. De “AT-AS45LTE” ligt vanaf zaterdag 21 februari bij ALDI in de schappen.

 

In tegenstelling tot wat wellicht zou kunnen worden gedacht, staat “LTE” in de naam niet voor “Limited Edition”, maar verwijzen de drie letters naar “Long Term Evolution”, ofwel de vierde generatie (lees: 4G) van mobiele-telecommunicatiestandaarden, waarmee nog sneller data kan worden getransporteerd.

 

Voor de gebruiker (met een 4G-abonnement) betekent dit in het kort: sneller internet. Web-pagina’s zijn eerder geladen, muziek en films worden sneller gedownload en wintersportvakantiefoto’s staan in een mum van tijd op Facebook, Instagram of Pinterest. Maar ook de laatste House Of Cards aflevering ‘streamt’ een stuk soepeler en Skypen wordt een feestje zonder vervormend beeld en/of geluid. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

 

Naast deze ‘online speed boost’ is er aandacht besteed aan het design van de telefoon. Rechtere hoeken, maar toch een toestel dat aangenaam in de hand ligt. Een simpel maar doeltreffend ontwerp in een chique, diep donkerblauw jasje. Zeker niet saai, want in het blauw zit een subtiele ‘sparkle’ verwerkt.

 

Zoals alle Wolfgang smartphones is de AT-AS45LTE SIM-lockvrij en biedt hij de mogelijkheid twee SIM-kaarten te plaatsen. De populariteit van deze zogenaamde “Dual SIM” feature is groeiende. Steeds meer eindgebruikers krijgen door wat voor mogelijkheden deze functionaliteit biedt. De meest voorkomende ‘use case’ is het combineren van je privé- en je zaken-SIM in één telefoon. Maar ook wanneer je veel reist of dichtbij de grens woont, is het erg handig en financieel aantrekkelijk een buitenlandse SIM te gebruiken naast je eigen SIM – in één telefoon. Of bij het samenstellen van je optimale bundel: bellen & sms’en op SIM 1, data via de andere. Samengevat: zeer flexibel en je hoeft nooit meer van telefoon te wisselen.

 

Naast de twee SIM-sloten zie je dat je het toch al ruime opslaggeheugen van 8 GB kunt uitbreiden met een SD-geheugenkaart. En de AT-AS45LTE is de eerste Wolfgang smartphone die een 64 GB kaartje aankan. Zo wordt downloaden en bewaren wel heel makkelijk.

 

De eerste 4G smartphone van Wolfgang komt verder met een voorgeïnstalleerde, ‘cleane’ versie van Android 4.4 (KitKat), een 8 Megapixel camera, een 1.4 GHz Quad-Core processor, een 4.5 inch IPS-scherm met qHD-resolutie en een forse 2000 mAh batterij.

 

Alles bij elkaar haal je met de Wolfgang AT-AS45LTE een 4G smartphone in huis die er goed uitziet, lekker in de hand ligt en voor eindeloos gebruiksplezier zorgt. Als eerste te verkrijgen bij ALDI vanaf zaterdag 21 februari, later ook via onze eigen Web Shop: www.wolfgangshop.nl.

 

ALDI winkelprijs: EUR 199,00/ Daarna voor EUR 219,- op wolfgangshop.nl 

 Klik hier voor meer informatie.

Add reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>