NIEUWE WEBSHOP 7 Maart online

WOLFGANG LANCEERT VERNIEUWDE WEBSHOP

 

HEILOO, maart 2015 – Kort na de introductie van het eerste 4G-toestel, komt Wolfgang met een compleet vernieuwde webwinkel. Een belangrijk fundament voor de ambitieuze plannen die worden gesmeed voor het Nederlandse smartphone-merk.

 

Vanaf het moment dat het allereerste toestel in 2012 werd gelanceerd, zijn de ALDI supermarkten de vertrouwde verkooppunten geweest van Wolfgang smartphones. Pas een jaar na de eerste actie besloot Ambiance Technology (AT), het bedrijf achter Wolfgang, een eerste toestel via hun eigen website te verkopen. E-Commerce Manager Frans Boven vertelt: “Bijbehorende accessoires werden al vanaf het begin op onze website aangeboden. Echter, vanwege de aanhoudende vraag naar een aantal populaire smartphone modellen, leek het ons een goed idee ook deze aan te bieden zodra een actie bij ALDI voorbij was. Niet zelden draaide een dergelijk aanbod uit op een groot succes.”

 

AT is nu een aantal jaren verder en wil stappen maken met het merk. Het bedrijf wil de populaire producten gaan aanbieden via andere kanalen, zowel in fysieke schappen als in online winkels in binnen- en buitenland. Met de eigen webshop als thuisbasis waar alle product- en prijsinformatie te vinden is en alle producten en officiële accessoires probleemloos kunnen worden aangeschaft.

 

Volgens Dennis Bruin, AT’s Marketing Manager, is de lancering van de vernieuwde webshop dan ook slechts het begin. “We zijn Wolfgang aan het verbouwen, verfrissen en versterken. We doen dit om het merk en de producten klaar te stomen voor de internationale markt. De lancering van de vernieuwde webshop past binnen deze strategie en geeft een eerste indruk van wat we voor ogen hebben.”

 

En de eerste indruk blijkt een hoopgevende. De nieuwe Wolfgang webshop is sfeervol ingericht en eenvoudig in gebruik. Een chique en professioneel ogende website die niet anders kan dan bijdragen aan toekomstig succes. Vanaf zaterdag 7 maart is iedereen van harte welkom op www.wolfgangshop.nl!

Add reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>