WOLFGANGS POPULAIRE 4,5 INCH IS TERUG – NU MET MEER GEHEUGEN

HEILOO, OKTOBER 2014 – Hij oogt en voelt net zo vertrouwd als zijn voorganger en ook bij deze 4,5 inch gaat achter het heldere qHD-scherm een Quad-Core powerhouse schuil. Daarnaast heeft de Wolfgang AT-AS45Q1 met Android 4.4 (KitKat) nu nog meer mogelijkheden in huis. En als klap op de vuurpijl is zijn opslagcapaciteit verdubbeld, dus… durf jij het aan? Hou dan zaterdag 1 november vrij. Want op die dag ligt de nieuwste variant van Wolfgangs populaire 4,5 inch serie, de AT-AS45Q1, bij ALDI in de schappen. En dat voor slechts 139 euro!

 

De Wolfgang AT-AS45Q1 komt met een 4,5 inch qHD-scherm, prachtige kleuren en een optimale inkijkhoek door de IPS-technologie. Daarnaast zorgt hij er zonder problemen voor dat de beelden die je met de 8 Megapixel camera hebt vastgelegd, makkelijk en snel met iedereen gedeeld kunnen worden. Of het nu via het 3G netwerk of een Wi-Fi verbinding gebeurt.

 

Ook over geheugentekort hoef je je bij deze krachtpatser geen zorgen te maken. Naast de mogelijkheid een geheugenkaartje (tot 32 GB) bij te plaatsen, biedt de AT-AS45Q1 maar liefst 8 Gigabyte aan ingebouwd opslaggeheugen. Voldoende ruimte dus om al je foto’s, video’s en muziek zo lang mogelijk dicht bij je te houden.

 

Zoals elk Wolfgang-toestel kun je ook in de AT-AS45Q1 twee SIM-kaarten plaatsen. Dit geeft je de vrijheid zelf je ideale bundel samen te stellen, privé- en werk-nummers te combineren of dezelfde telefoon op een voordelige manier in het buitenland te gebruiken – zonder daarvoor van SIM te verwisselen.

 

Maar Wolfgang biedt meer: “Google Now”, een ingebouwde applicatie die fungeert als een meedenkende personal assistant, een “Swipe”-toetsenbord voor ultra-snel typen en een FM-radio voor als je even geen eigen muziek voorhanden hebt.

 

Natuurlijk verwacht je van Wolfgang óók een goede garantie en ondersteuning. Dus bieden we maar liefst twee jaar garantie en kun je altijd met vragen terecht bij ons eigen Customer Service & Support Team.

 

En wil je meer? Bezoek dan onze webshop op www.wolfgangmobile.com en kijk welke accessoires er voor je nieuwste aanwinst beschikbaar zijn. Of het nu gaat om een extra batterij, een perfect passende beschermhoes of een OTG-kabeltje waarmee je eenvoudig bestanden kunt kopiëren van en naar een USB-stick.

 

PRIJS: EUR 139,00

Add reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>